WINBY industri & dagang kawates
Lilin Pabrikan Profesional Pikeun 20 taun

Tentang Kami

Suppling kualitas luhur kalawan harga kalapa mangrupa jaminan pikeun
hubungan gawé babarengan langgeng panjang urang.

Winby lilin boga pabrik sorangan pikeun ngahasilkeun sagala jenis lilin Scented. Simkuring gaduh pangalaman euyeub, téhnologi dewasa di pasar lilin pikeun ampir 20 taun. Ogé kami boga tim profésional pikeun nawarkeun layanan pangalusna sarta lilin ka klien kami ti sakuliah dunya. 

Simkuring gaduh pangalaman bisnis alus dina produk handap: Scented kaca lilin, Tea lampu, Tihang lilin, Votive lilin, Panyekel lilin, wicks jeung bahan baku séjén tina lilin. 

Langkung Ngeunaan Kami
TC10 large scented candle in black or white ceramic vessel06

Desain profésional

Simkuring gaduh desain sorangan sarta ngamekarkeun departemén, sarta kami bisa nyadiakeun layanan OEM na ODM pikeun konsumén.

Batik lilin pisan stabil sareng ramah lingkungan.

Aroma anu langkung populér sareng warna anu éndah sayogi.

Koléksi anu diulas

Kami yakin yén kualitas produk sareng jasa mangrupikeun jiwa perusahaan
pikeun mantuan klien ngahemat anggaran jeung waktu.

Tetep katala pikeun Apdet

News & Apdet

How to fix tunneling on your favorite can...

Kumaha carana ngalereskeun torowongan dina kaléng paporit anjeun ...

Sateuacan ngalakukeun nanaon pastikeun tunneling masalah nyata. Sababaraha lilin anu katingalina nuju torowongan saleresna ngalaman kawah. lilin anu katingalina sapertos torowongan tapi sabenerna ha ...

Maca deui

Kumaha Ngalereskeun sareng Nyegah Tunneling Lilin

Tunneling lilin nyaéta fenomena lilin cahayana lebur ngaliwatan puseur lilin tanpa ngalembereh sakabeh lilin sabudeureun, ninggalkeun lis tina lilin padet sabudeureun ujung wadahna. ...

Maca deui

2021 Tren anyar lilin urut diluncurkeun

2021 Tren anyar lilin urut diluncurkeun Kami ngaluncurkeun lilin seungit pijat pikeun lilin SPA dina wadah lilin keramik méwah, punten milarian sababaraha desain lilin urut seungit anyar di handap, pikeun deta...

Maca deui

Buletin Tetep katala pikeun Apdet

Ngirim