WINBY INDUSTRY & TRADE LIMITED
Professional Manufacturing Candle For 20 years

Qirinj dylli blete

 • H21 Natural beeswax making honeycomb shape craft candle gift set

  Set dhuratë qirinjsh artizanale H21 me dyll blete natyral për prodhimin e huallit

  Ngjyra dhe madhësia e personalizuar e logos së printuar

  Ofroni shërbim mostër për dekorimin e shtëpisë

  Modeli: H21

  Madhësia: D10cm*H5cm

  Ne kemi eksperienca të pasura, teknologji të pjekur në tregun e qirinjve për gati 20 vjet.

  Ne ofrojmë shërbimin ndaj klientit ODM OEM.

  ne presim të bëhemi partneri juaj afatgjatë në Kinë.

 • H19 Natural beeswax to make mini non-scented tea wax

  H19 Dyllë blete natyrale për të bërë dyll çaji mini pa aromë

  Ngjyra dhe madhësia e personalizuar e logos së printuar

  Ofroni shërbim mostër për dekorimin e shtëpisë

  Modeli: H19

  Madhësia: 4*1.8cm/copë

  Ne kemi eksperienca të pasura, teknologji të pjekur në tregun e qirinjve për gati 20 vjet.

  Ne ofrojmë shërbimin ndaj klientit ODM OEM.

  ne presim të bëhemi partneri juaj afatgjatë në Kinë.

 • P22F Private custom scented handmade beeswax candle

  P22F Qiri privat aromatike me porosi, i punuar me dorë, i dyllit të bletës

  Ngjyra dhe madhësia e personalizuar e logos së printuar

  Ofroni shërbim mostër për dekorimin e shtëpisë

  Modeli:P22F

  Madhësia :D5cm*H10cm

  Ne kemi eksperienca të pasura, teknologji të pjekur në tregun e qirinjve për gati 20 vjet.

  Ne ofrojmë shërbimin ndaj klientit ODM OEM.

  ne presim të bëhemi partneri juaj afatgjatë në Kinë.

 • P20F P21F Wholesale private customized square beeswax handmade

  P20F P21F Dyll blete katrore të personalizuar me shumicë private, i punuar me dorë

  Ngjyra dhe madhësia e personalizuar e logos së printuar

  Ofroni shërbim mostër për dekorimin e shtëpisë

  Modeli:P20F/P21F

  Madhësia :D5cm*H5cm/D6cm*H7.5cm

  Ne kemi eksperienca të pasura, teknologji të pjekur në tregun e qirinjve për gati 20 vjet.

  Ne ofrojmë shërbimin ndaj klientit ODM OEM.

  ne presim të bëhemi partneri juaj afatgjatë në Kinë.

 • P18F P19F Wholesale cylindrical beeswax column waxes of different shapes and fragrances

  P18F P19F Dylle kolone cilindrike blete me shumice te formave dhe aromave te ndryshme

  Ngjyra dhe madhësia e personalizuar e logos së printuar

  Ofroni shërbim mostër për dekorimin e shtëpisë

  Modeli:P18F/P19F

  Madhësia :D7cm*H7cm/D5cm*H10cm

  Ne kemi eksperienca të pasura, teknologji të pjekur në tregun e qirinjve për gati 20 vjet.

  Ne ofrojmë shërbimin ndaj klientit ODM OEM.

  ne presim të bëhemi partneri juaj afatgjatë në Kinë.

 • E07 E08 Pine cone shape 100% beeswax craft candle for home decoration

  E07 E08 Qiri artizanal në formë koni pishe 100% dyllë blete për dekorimin e shtëpisë

  Ofroni shërbim mostër për dekorimin e shtëpisë

  Modeli: E07 E08

  Madhësia: D 6 cm*H 6 cm/D8.5cm*H10cm

  Ne kemi eksperienca të pasura, teknologji të pjekur në tregun e qirinjve për gati 20 vjet.

  Ne ofrojmë shërbimin ndaj klientit ODM OEM.

  ne presim të bëhemi partneri juaj afatgjatë në Kinë.

 • E05 E06 New arrival spherical 100% beeswax art candle for home decoration

  E05 E06 Qiri arti sferik 100% me dyll blete me ardhje të re për dekorimin e shtëpisë

  Ofroni shërbim mostër për dekorimin e shtëpisë

  Modeli: E05 E06

  Madhësia: D 6,5 cm*H 6,5 cm

  Ne kemi eksperienca të pasura, teknologji të pjekur në tregun e qirinjve për gati 20 vjet.

  Ne ofrojmë shërbimin ndaj klientit ODM OEM.

  ne presim të bëhemi partneri juaj afatgjatë në Kinë.

 • Natural Bee wax Candle for decorative

  Qiri natyral dylli blete për dekorim

  Qiri i shtyllës së dyllit të bletës

  Dylli i bletës është më i pastër dhe më pak i përpunuar nga të gjithë dyllët e qirinjve.Qirinjtë e dyllit të bletës me djegie jashtëzakonisht të gjatë dhe natyralisht aromatikë digjen të pastër dhe pa blozë, duke emetuar jone negative që pastrojnë ajrin.

  Ky është një qiri i vërtetë dylli blete dhe ka erë të mrekullueshme.Ata nuk lëshojnë toksina në ajrin që thithni, por ato freskojnë ajrin në shtëpinë tuaj.

  Modeli: P01F, P02F

  Madhësia: D6.8cm*H8.3cm D6.8cm*H15cm

   

 • 100% pure natural beeswax pillar candle

  Qiri 100% i pastër natyror me shtyllë blete

  Qiri 100% i pastër natyror me shtyllë blete

  Ofroni shërbim mostër për dekorimin e shtëpisë

  Modeli: PG11F

  Madhësia: D6.8cm*H8.3cm

  Ne kemi eksperienca të pasura, teknologji të pjekur në tregun e qirinjve për gati 20 vjet.

  Ne ofrojmë shërbimin ndaj klientit ODM OEM.

  ne presim të bëhemi partneri juaj afatgjatë në Kinë.

   

GazeteQëndroni të sintonizuar për Përditësimet

Dërgo