WINBY INDUSTRY & TRADE LIMITED
Свеќи за професионално производство веќе 20 години

За нас

Снабдувањето со висок квалитет со конкурентна цена е гаранција за
нашата долготрајна соработка.

Свеќата Winby има сопствена фабрика за производство на секаков вид на миризливи свеќи. Имаме богати искуства, зрела технологија на пазарот на свеќи скоро 20 години. Исто така, имаме професионален тим за да им понудиме најдобра услуга и свеќи на нашите клиенти од целиот свет. 

Имаме добри деловни искуства во следните производи: стаклени миризливи свеќи, чајни светла, свеќи со столбови, свеќи за завети, држачи за свеќници, фитили и други суровини за свеќи. 

Повеќе за нас
TC10 large scented candle in black or white ceramic vessel06

Професионален дизајн

Имаме сопствен оддел за дизајн и развој и можеме да обезбедиме OEM и ODM услуга за клиентите.

Батиците со свеќи се многу стабилни и еколошки.

Достапни се повеќе популарни мириси и убави бои.

Истакнати колекции

Ние веруваме дека квалитетот на производите и услугите е душата на претпријатието
да им помогне на клиентите да заштедат буџет и време.

Истакнати производи

Имаме сопствена фабрика за производство на миризливи свеќи. Постојат стотици различни стилови на миризливи свеќи.

Останете во тек за ажурирања

Вести и ажурирања

How to fix tunneling on your favorite can...

Како да го поправите тунелирањето на вашата омилена конзерва...

Пред да направите било што, проверете дали тунелирањето е вистинскиот проблем. Некои свеќи кои изгледаат како да тунелираат всушност страдаат од кратери. Свеќа која изгледа како да е тунелирана, но всушност ха...

Прочитај повеќе

Како да се поправи и спречи тунелирање со свеќи

Тунелирање со свеќи е феноменот на запалена свеќа што се топи низ центарот на свеќата без да го стопи целиот околен восок, оставајќи раб од цврст восок околу работ на контејнерот. ...

Прочитај повеќе

2021 Лансирани нови трендови на свеќи за масажа

Лансирани нови трендови на свеќи за масажа за 2021 година Лансиравме миризлива свеќа за масажа за СПА свеќа во луксузен керамички сад за свеќи.

Прочитај повеќе

Билтен Останете во тек за ажурирања

Испрати