WINBY INDUSTRI & TRADE LIMITED
Lilin Manufaktur Profesional Kanggo 20 taun

Tumbler lilin lodhong

  • big clear glass candle jars with bamboo lid

    botol lilin kaca bening gedhe karo tutup pring

    Serbaguna & Serbaguna sing Bisa Digunakake maneh - Guci kaca bening ukurane prefek kanggo digunakake minangka botol rempah-rempah kaca, wadhah jamu, wadhah bumbu, wadhah panyimpenan, wadhah lilin lan wadhah kedap udara mini liyane. Iku digawe tuku bahan kualitas paling dhuwur kanggo kekiatan lan penak.

    Artikel: A09T

    Ukuran: D10*13 cm

    Tutup: tutup pring utawa tutup kayu

    Kapasitas: 610 ml

     

  • 10oz Spraying polish glass candle jar with bamboo cover-Blue/Purple/White+Black

    10oz Penyemprotan botol lilin kaca semir nganggo tutup bambu-Biru/Ungu/Putih+Ireng

    Disemprotake ireng menyang kaca, nampa dicocogake karo tutup beda, kayata tutup kayu nutup, metalized tutup logam.

    Kita nampa label pribadi lan logo sing dicithak sutra minangka panjaluk sampeyan. Ukuran lan warna kabeh bisa disesuaikan, sampurna kanggo nggawe lilin DIY.

    Artikel: A07

    Ukuran: D8.2cm * H9.8cm

    Kapasitas: 300 ml

     

  • multi-size sprayed polish glass candle containers

    multi-ukuran disemprot polish wadhah lilin kaca

    multi-ukuran disemprot polish wadhah lilin kaca

    Warna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    Nyedhiyani layanan sampel kanggo nggawe lilin

    Item: A06P/A07P/A08P/A09P

    Ukuran: D8 * H8.1CM D9CM * H10CM D10.2CM * H12.5CM D11CM * H8CM

     Kita duwe pengalaman sugih, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.

    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan OEM ODM.

    kita ngarepake dadi partner jangka panjang sampeyan ing China.

     

  • 500ml polish glass candle jars

    500ml botol lilin kaca polish

    500ml botol lilin kaca polish

    Warna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    Nyedhiyani layanan sampel kanggo nggawe lilin

    Artikel: A06P

    Ukuran: D11.2*8.7 cm

    Kita duwe pengalaman sugih, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.

    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan OEM ODM.

    kita ngarepake dadi partner jangka panjang sampeyan ing China.

     

  • black empty glass candle container

    wadhah lilin kaca kosong ireng

    Warna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    Nyedhiyani layanan sampel kanggo nggawe lilin

    Iki minangka botol lilin kaca sing dipoles kanthi telung ukuran sing beda. Nyukupi kabutuhan sampeyan kanggo macem-macem kapasitas. Iki misuwur banget ing pirang-pirang negara lan bisa digunakake kanggo nggawe lilin lan nyimpen barang. Kita nggunakake tutup pring eco-loropaken kanggo nambah sealing lan migunani.

    Artikel: A03P, A06P, A07P

    Ukuran: D7.2 * H9.1 CM, D11.2 * H8.7 CM, D8.2 CM * H9.8 CM

    Werna: Ireng, uga nampa warna sing disesuaikan

     

  • frosted matte glass empty candle holder-champagne/Green

    frosted matte kaca kosong lilin nduwèni-sampanye / Green

    frosted matte kaca wadhah lilin kosong

    Warna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    Nyedhiyani layanan sampel kanggo nggawe lilin

    Item: A03M/A07M

    Ukuran: D7.2CM * H9.1CMM: D8.2CM * H9.8CM

    Kita duwe pengalaman sugih, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.

    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan OEM ODM.

    kita ngarepake dadi partner jangka panjang sampeyan ing China.

     

  • Multi-size clear Matte Frosted Glass Candle jar with lid

    Toples Lilin Kaca Matte Frosted bening ukuran multi-ukuran kanthi tutup

    Bahan kaca awet kanthi glaze ireng matt sing apik, tutup kayu pring asli duwe ambu ora enak sing ora mengaruhi panggunaan. Dibandhingake karo plastik, kaca luwih sehat lan luwih aman lan gampang diresiki. Tutup kayu lan dering sealing silikon nyegah hawa mlebu, nggawe lingkungan sing ditutup lan njaga isi garing.

    Warna: Clear frosted

    Dianggo: Padha cocok kanggo nggawe lilin, nyimpen kabeh jinis pari-parian, cookie, gula, teh, almonds, kopi, glepung, rempah-rempah lan liyane, ketemu kabutuhan saben dina.

     

  • Luxury empty matte glass candle vessel jar with metal lid

    Jar wadhah lilin kaca matte sing mewah kanthi tutup logam

    Botol lilin kaca matte kosong

    Warna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    Nyedhiyani layanan sampel kanggo nggawe lilin DIY

    Model: KA08

    Ukuran: D9.1CM *H11CM

    Kita duwe pengalaman sugih, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.

    We nyedhiyani ODM OEM layanan customer lan nampa pesenan nyoba.

    kita ngarepake dadi partner jangka panjang sampeyan ing China.

     

  • frosted empty candle container glass jar

    frosted lilin kosong wadhah kaca jar

    frosted lilin kosong wadhah kaca jar

    Warna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    Nyedhiyani layanan sampel kanggo dekorasi omah

    Model: A02

    Ukuran: D6.2*8.1 CM

    Kita duwe pengalaman sugih, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.

    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan OEM ODM.

    kita ngarepake dadi partner jangka panjang sampeyan ing China.

     

Newsletter Tetep dirungokake kanggo Update

Ngirim