WINBY INDUSTRI & TRADE LIMITED
Lilin Manufaktur Profesional Kanggo 20 taun

Babagan Kita

Suppling kualitas dhuwur karo rega competitive iku njamin kanggo
hubungan kerjasama langgeng kita.

Lilin Winby duwe pabrik dhewe kanggo ngasilake kabeh jinis lilin wangi. Kita duwe pengalaman sugih, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun. Uga kita duwe tim profesional kanggo kurban layanan paling apik lan lilin kanggo klien saka sak ndonya. 

Kita duwe pengalaman bisnis sing apik ing produk ing ngisor iki: Lilin kaca wangi, Lampu Teh, Lilin Pilar, Lilin Votive, wadhah lilin, sumbu lan bahan mentah liyane saka lilin. 

More About Kita
TC10 large scented candle in black or white ceramic vessel06

Desain profesional

Kita duwe departemen desain lan ngembangake dhewe, lan kita bisa nyedhiyakake layanan OEM lan ODM kanggo pelanggan.

Bathik lilin pancen stabil lan ramah lingkungan.

Wewangian liyane populer lan werna ayu kasedhiya.

Koleksi Pilihan

Kita yakin manawa kualitas produk lan layanan minangka jiwa perusahaan
kanggo mbantu klien ngirit anggaran lan wektu.

Tetep dirungokake kanggo Update

News & Updates

How to fix tunneling on your favorite can...

Cara ndandani terowongan ing kaleng favorit sampeyan ...

Sadurunge nindakake apa wae, priksa manawa tunneling minangka masalah nyata. Sawetara lilin sing katon kaya trowongan sejatine nandhang kawah. lilin sing katon kaya trowongan nanging nyatane ...

Waca liyane

Carane Ndandani lan Nyegah Candle Tunneling

Candle tunneling minangka fenomena lilin sing nyala sing nyawiji liwat tengah lilin tanpa nyawiji kabeh lilin ing saubengé, ninggalake pinggiran lilin sing padhet ing pinggir wadhah. ...

Waca liyane

2021 Tren anyar lilin pijet diluncurake

2021 Tren lilin pijet anyar diluncurake.

Waca liyane

Newsletter Tetep dirungokake kanggo Update

Ngirim